Skip to content

Easy. Met Heijmans eMobility!

Laadpalen op een bedrijventerrein

Ben je verantwoordelijk voor het beheer van een (gezamenlijk) bedrijventerrein? Dan krijg je vroeg of laat te maken met het vraagstuk van elektrische mobiliteit. Sommige van onze klanten in de zakelijke markt willen laadpalen op eigen terrein. Anderen willen hun voertuigen, of die van bezoekers, bedienen in (semi-)openbaar gebied. Voor welke van de twee oplossingen je ook kiest, met Heijmans eMobility krijg je een laadnetwerk waarmee jouw bedrijfsterrein vitaal, aantrekkelijk en goed bereikbaar blijft.


Heijmans, partner met kennis van zaken

Maar hoe krijg je zoiets nu voor elkaar? En hoe zorg je dat het ontwerp rekening houdt met de wensen van alle gebruikers? Heijmans weet als geen ander hoe je een complex project realiseert. Met een integrale aanpak betrekken we alle belanghebbenden en werken we samen aan een oplossing op maat.

Betrouwbaarheid, continuïteit

Het resultaat is een laadnetwerk dat is afgestemd op de situatie van de klant. Dat borg staat voor continuïteit. Niet alleen tijdens de aanleg, maar ook érna. Met een doordacht ontwerp als solide basis en voldoende capaciteit voor de panden en het wagenpark. Zo voorkomen we piekbelasting met trage laadtijden tot gevolg. Of nog erger, stroomuitval op de locaties. De combinatie met kwalitatieve laadpalen en uitgebreide service-mogelijkheden zorgt voor een betrouwbare laadoplossing.

Administratieve zaken, zoals afrekening van laadsessies en technisch beheer, zijn eenvoudig te automatiseren in het online beheerplatform van Heijmans eMobility. Storingen kunnen er zelfs op afstand worden opgelost. 24/7. En anders staat er een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs tot je beschikking

Doe de laadpalencheck

In 3 eenvoudige stappen kom je tot het beste laadnetwerk

 1. Vul onderstaand formulier in.
 2. Eén van onze collega's neemt contact met je op en loodst je door het voorbereidende proces.
  In de achtergrond verdiept een team van experts zich in jouw situatie en je wensen. Alle aspecten komen daar bij aan bod, o.a. huidig energieverbruik, de elektrotechnische installaties van het gebouw, het te verwachten verbruik bij het gewenste aantal laadpalen en welke posities het best geschikt zijn om de laadpalen te plaatsen. (In omvangrijke situaties kan het nodig zijn een grondige doorrekening van de capaciteit van het systeem te maken. In dat geval adviseren we je een uitgebreid “laadpalenrapport”.)
 3. Na stap 2 krijg je een complete offerte op maat voor de inrichting van je laadnetwerk, de aanvullende beheerdiensten en eventueel een service-contract. Dat doen we zo begrijpelijk mogelijk. En als het nodig is, komen we een paar keer bij elkaar om het project met alle betrokkenen af te stemmen.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement

De voordelen van Heijmans eMobility op een rij

 • Maatwerkoplossingen
 • Zo efficiënt en zo snel mogelijk opladen
 • Betrouwbaar en goede uptime-prestaties
 • Beheer-functies, automatische afrekening van laadsessies en uitgebreide rapportages
 • Laadpas-mogelijkheid met Heijmans partner
 • Totaalpakket aan diensten, van installatie tot beheer en onderhoud
 • 24/7 helpdesk

Neem contact met ons op