Skip to content
Johan ter Horst nieuw
Heijmans, regionale expertise en landelijke ervaring

Groen in de regio

Kun je als opdrachtgever met een kleine of lokale vraag, wel bij een van Nederlands grootste bouwbedrijven terecht? Dat kan heel goed, dankzij vier regiobedrijven gespecialiseerd in Infra heeft Heijmans goede voelsprieten naar de lokale markt. Korte lijnen, direct contact met de klant en een goed begrip van de lokale problematiek. Regiobedrijf Midden Oost bedient het deel van Nederland waar stedelijke gebieden worden afgewisseld met grote stukken natuur. Klimaatadaptatie, hittestress en biodiversiteit zijn hier veelgehoorde thema’s.

Johan ter Horst: “Met alle vragen op het gebied van mobiliteit, stedelijke gebieden en energie ben je bij ons aan het juiste adres. Geen vraag is te klein of te groot. Onze klanten doen er hun voordeel mee dat we alle expertises in huis hebben, van ontwerpers tot ecologen en verkeerspsychologen. Tegelijkertijd werken we heel lokaal. Heijmans heeft in de regio Noord/Midden/Oost drie kantoren gespecialiseerd in Infra: Hengelo, Hoogeveen en Veenendaal. In de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland en Utrecht bieden we maatwerk voor voor regionale opdrachtgevers als gemeenten, waterschappen en diverse ondernemingen.”

“Het leuke aan deze regio zijn de uiteenlopende projecten. Dat varieert van regulier wegenwerk tot integrale projecten en alles op het gebied van E&I – zoals verkeersregelinstallaties en verlichting. Enkele voorbeelden? De wijk De Pas in Winterswijk, Schone Lucht Akkoord in Arnhem, onze visie op toekomstige bedrijventerreinen en bouwen tussen de bomen bij De Hooge Riet in Ermelo.

Download ons gratis magazine

Interessante projecten uit deze regio.

Vul je e-mailadres in en ontvang het magazine digitaal.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement

Liever per post ontvangen? Klik hier

Makers van de gezonde leefomgeving

Dat is waar Heijmans voor staat. Vooruitgang zit hem al in de kleine dingen. Een voetpad een tegel smaller maken, bijvoorbeeld. Daardoor is er meer ruimte voor groen en het infiltreren van water.

Johan: “Het is superinteressant om op dat vlak met opdrachtgevers in gesprek te zijn. Daarom ben ik blij dat we steeds vaker werken in een bouwteam, zo kunnen we duurzaamheid een nog prominentere plaats geven. Veel opdrachtgevers denken dat duurzamer ook duurder betekent, maar juist met een bouwteam word je slimmer en effectiever. Ook bewoners zijn steeds meer met duurzaamheid bezig. Zo is het prima als we bij een herinrichting tegels hergebruiken, als de kwaliteit maar goed is. Ook daarin zoeken we de dialoog.”

Neem contact met ons op