Skip to content
vakbeurs klimaat 2022 hero
Heijmans 21 april op

Vakbeurs Klimaat

De klimaatverandering heeft grote gevolgen voor mens en milieu. Het zorgt niet alleen voor steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte. Openbare ruimte, met name in de stedelijke gebieden, zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht.

Tijdens de Vakbeurs Klimaat komen honderden professionals samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve stad en leefomgeving. Heijmans is hier natuurlijk ook aanwezig.

Dit jaar vindt de Vakbeurs Klimaat plaats in de EXPO in Houten op 21 april.

Heijmans op de Vakbeurs Klimaat 2022

Heijmans is actief aanwezig op deze beurs met zowel een stand, alsook een inspirerende lezing die wordt gegeven door 2 van onze experts op het gebied van duurzaamheid - van 12.15 tot 12.45 uur. Specifiek op deze beurs (stand. 2.04) gaan wij graag met jullie in gesprek over de diverse opgaven bij een toekomstbestendige inrichting van bedrijventerreinen. Deze hebben één gemene deler: ze vragen om een gebiedsgerichte aanpak! Gebiedsgericht werken betekent dat we gezamenlijk doelen formuleren en integrale oplossingen formuleren. Hierbij is samenwerking de sleutel tot succes.

Kosten komen vaak voor de baten en liggen ook niet altijd bij dezelfde partij. Door met alle stakeholders een gemeenschappelijk plan te ontwikkelen kan de samenwerking meerwaarde voor iedereen opleveren. Er wordt verbinding gemaakt tussen lange- en korte termijn, publiek en privaat terrein en tussen de verschillende opgaven zoals klimaatadaptatie, energietransitie en biodiversiteit.

Presentatie op de Vakbeurs Klimaat

Als bouwbedrijf natuur toevoegen waar je kan: dat is de missie van Jan Willem Burgmans, senior adviseur Landschap en Ecologie bij Heijmans. Hij wil elke bouwlocatie achterlaten met een grotere biodiversiteit. "Daarmee helpen we niet alleen de natuur, maar stellen we bovenal onze eigen toekomst zeker." Als bouwer van de gezonde leefomgeving zijn wij dagelijks bezig met verbeteren, verduurzamen en verslimmen. Met daarbij de focus op ons klimaat, de natuur en duurzaamheid.

Tijdens de Vakbeurs Klimaat 2022 geven Yvonne Verver en Hannako Bakker een inspirerende presentatie over "Samenwerken aan 'Toekomstbestendige bedrijventerreinen".

Download hieronder alvast de brochure voor de Klimaat Vakbeurs 2022:

Neem contact met ons op

De Heijmans stand

Je vindt ons in op stand 2.04. Zie hiernaast de plattegrond met de exacte locatie.

We zien jullie graag bij onze stand!

Openingstijden

De vakbeurs klimaat is op donderdag 21 april van:

09:00 tot en met 17:00.

Parkeren

Parkeren tijdens de beurs is gratis

Locatie

De vakbeurs klimaat wordt gehouden in:

EXPO Houten

Meidoornkade 22

3992 AE Houten

EXPO Houten

Vakbeurs Klimaat - Expo Houten