Skip to content
Smart Infra Experience 2023
Ken de toekomst, realiseer deze vandaag

Smart Infra Experience 2023

Op 4 oktober 2023 vindt het 'Smart Infra Experience' congres plaats, georganiseerd door Heijmans in samenwerking met vooraanstaande leden van Techniek Nederland. Graag nodigen we je uit om dit evenement bij te wonen.

Bij dit congres krijg je de kans om samen met gelijkgestemde professionals te brainstormen over hoe de nieuwste technische oplossingen én baanbrekende innovaties het verkeer niet alleen veiliger maken, maar ook de doorstroming verbeteren en de manier waarop we ons verplaatsen revolutionair veranderen. Daarbij wordt ook de rol van Data & Artificial Intelligence belicht, evenals maatregelen ter voorkoming van cyberproblemen.

Laat je inspireren

Een gevarieerd programma, boordevol boeiende sprekers die de dialoog aangaan en deuren openen naar nieuwe mogelijkheden. Maar dat is nog niet alles. We laten jou persoonlijk ervaren hoe bestaande en splinternieuwe technologieën nu al in de praktijk worden ingezet. En we gaan dieper in op hoe we deze technieken in de komende jaren naar nieuwe hoogtes kunnen tillen.

Heijmans Infra op Smart Infra Experience

Ontmoet Heijmans en neem deel aan mooie sessies die gericht zijn op data-gedreven onderhoud en innovaties op het gebied van techniek en fietsveiligheid.

Innovatie in veiligheid

Stap in de wereld van ITS-G5 voor wegwerkzaamheden: Heb je ooit in een voertuig gezeten dat automatisch stopt voor een rood kruis? Wij laten je deze innovatie zelf ervaren. Veiligheid staat voorop bij Heijmans, en we laten zien hoe we met ITS-G5 technologie de veiligheid rond wegwerkzaamheden naar een hoger niveau tillen. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen op de weg, en deze technologie helpt ons om dat te realiseren. Samen met ons consortium (Heijmans, Swarco, V-Tron) pleiten we voor een dynamische mix van korte- en langeafstandscommunicatie. We onthullen waarom we dit zo belangrijk vinden en waarom de overheid een sleutelrol heeft in het faciliteren van zowel korte- als langeafstandsv2x-communicatie.

Meld je aan voor de Smart Infra Experience

Ben je nieuwsgierig hoe we jou kunnen helpen, ontmoet ons dan op onze stand. We komen graag met je in gesprek. Wil je vooraf alvast een afspraak maken? Neem dan nu contact op met een van onderstaande collega's. Ook na afloop zijn onze collega’s natuurlijk bereikbaar.

Zo vergroten we samen de veiligheid en toegankelijkheid van Nederland. Wil je deelnemen of meer informatie? Meld je aan voor de Smart Infra Experience via onderstaande link.

www.smartinfraexperience.nl

Neem contact met ons op