Skip to content

Warmtetransitie: de kracht van de keten

Nationaal Warmtecongres 2022

Op 3 oktober is Heijmans te vinden op het Nationaal Warmtecongres 2022. Heijmans organiseert een kennissessie en opent het gesprek over warmtenetten. Onderwerp van de sessie is “Warmtetransitie en de kracht van de keten”. Bezoekers van het Nationaal Warmte-congres kunnen vrij deelnemen aan de kennissessie. De sessie zal vanuit Heijmans geleid worden door Kristel van Haaren.

Meedoen met het versnellen van de warmtetransitie?

Schuif aan bij de kennissessie Heijmans:

Warmtetransitie: de kracht van de keten

We moeten van het gas af en de energietransitie brengt ook een warmtetransitie met zich mee. Samen moeten we een hoop keuzes maken, maar wat is de juiste oplossing; kies je voor een warmtenet, all-electric of misschien wel waterstof of groengas? Wat is betaalbaar, haalbaar en hoe neem je (eind-)gebruikers hier in mee? En als je dan hebt gekozen, hoe voorkom je dan verrassingen en tegenvallers in de vervolgfasen? Waarom houden we oude patronen in stand en gebruiken we elkaars kennis en ervaring hiervoor zo weinig? Hoe kunnen we de kennis en ervaring van makers en doeners vooraan in de keten al gebruiken, om problemen later in het traject te voorkomen?

Nationaal Warmtecongres 2022

Het Nationaal Warmtecongres is hét platform waar stakeholders bij elkaar komen en elkaar inspireren over hernieuwbare energiebronnen. Het Nationaal Warmtecongres vindt plaats op 3 oktober in de Floriade Almere. Opening vanaf 9.15 u en de afsluitende netwerkborrel start om 17.10 u. Meer info is te vinden op: warmtecongres.nl

20% korting via Heijmans

Bestel je toegangskaartje met de Heijmans kortingscode, dan krijg je 20% korting op de entreeprijs. Stuur een e-mail naar Kristel van Haaren, contactpersoon onderaan deze pagina.