Skip to content
Klimaat Expo hero - klein
19 en 20 april | standnummer 39

Heijmans op de Nationale Klimaat Expo

Bedankt voor je bezoek bij Heijmans op de Nationale Klimaat Expo 2023. Zo kon je ervaren hoe we de realisatie van jouw klimaatambities kunnen ondersteunen.

De klimaatverandering heeft grote gevolgen en zorgt niet alleen voor steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte. Openbare ruimte, met name ook in de stedelijke gebieden, zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht.

Openbare ruimte, met name ook in de stedelijke gebieden, zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht. Op de Nationale Klimaat Expo worden mogelijkheden, problemen en oplossingen rond de klimaatbestendige stad getoond en besproken.

Ben je nieuwsgierig hoe we jou kunnen helpen, ontmoet ons dan op onze stand 39. De beurs is, na aanvraag van een toegangskaart, gratis toegankelijk.

Realisatie van ambities op het gebied van klimaatadaptief bouwen én de biodiversiteit herstellen

Kennissessie

Tijdens de kennissessie ‘Realisatie van ambities op het gebied van klimaatadaptief bouwen én de biodiversiteit herstellen’ nam Jan Willem Brugmans, programmamanager Ruimte Heijmans, jou mee in de ontwikkeling van de Natuurladder. Een tool die werkt als een gespreksstarter voor projectteams en meetlat zijn voor natuurvriendelijke werkwijze. Zo laten de natuur beter achter dan dat we het aantroffen voor de bouw. En maken we gemakkelijker om binnen projecten ambities op het gebied van klimaatadaptief bouwen én het herstellen van de biodiversiteit te realiseren.

Meer weten?

Neem dan nu al contact op met een van onze collega's, of download de brochure:

Neem contact met ons op