Skip to content
Verkeersregelinstallatie VRI
Heijmans op

Intertraffic 2022

Intertraffic is een toonaangevend, wereldwijd evenement voor belanghebbenden die betrokken zijn bij het volledige spectrum van het mobiliteits-ecosysteem. Het Intertraffic platform biedt professionals uit de industrie een compleet overzicht van producten en diensten van 's werelds toonaangevende mobiliteitsbedrijven. Het voorziet ook in het laatste verkeerstechnologienieuws, inzichten en analyses over slimme mobiliteit, verkeersveiligheid, duurzaamheid, verkeersmanagement, parkeren, slimme infrastructuur, zowel software- als hardwareoplossingen.

Dit jaar vindt Intertraffic plaats in de RAI in Amsterdam van 29 maart tot en met 1 april.

Download onze brochure van Infra en techniek

Heijmans Infra op Intertraffic

Heijmans integreert de infrastructuur met techniek en technologie. Natuurlijk, onze kernkennis is het bouwen van de fysieke infrastructuur. Maar aan deze fysieke infrastructuur voegen wij technische installaties en oplossingen toe, zoals vri's, verlichting, camera's, laadpalen. Daarnaast ontwikkelen we ook dienstverlening via data gedreven platformen en software. In dat opzicht worden we ook steeds meer een technologiebedrijf en geven we invulling aan de behoefte van onze klanten om meer data gedreven inzichten en informatie te ontvangen. Deze informatie, bijvoorbeeld over de binnenstedelijke omgeving, is waardevol voor het beheren en besturen van die omgeving. Op deze manier kunnen onze klanten steeds slimmer gebruik maken van de infrastructuur en hiermee doorstroming, veiligheid en efficiënt onderhoud bevorderen.

De Heijmans stand

Je vindt ons in hal 1 op stand 01.364 tegenover het netwerk plein.

Bekijk ook de interactieve kaart van op Intertraffic.com

Wij staan voor je klaar

Gedurende de Intertraffic staan dagelijks verschillende Heijmans collega’s op de stand. Wij gaan graag met je in gesprek. Wil je vooraf alvast een afspraak maken? Neem dan nu contact op met een van onderstaande collega's. Ook na afloop van de Intertraffic zijn onze collega’s natuurlijk bereikbaar.

Neem contact met ons op

Openingstijden Intertraffic

Datum Tijden
Dinsdag 29 maart 10:00 tot 17:30
Woensdag 30 maart 10:00 tot 17:30
Donderdag 31 maart 10:00 tot 17:30
Vrijdag 1 april 10:00 tot 16:00

Locatie Intertraffic

Rai Amsterdam

Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
The Netherlands

RAI Amsterdam