Skip to content
WorkPlace Xperience
WorkPlace Xperience

Winnaars inspiratiesessie met ecoloog

15 maart 2023


Tijdens WorkPlace Xperience stelden we bezoekers de vraag: wat is toekomstvastwaarde voor jou? Omdat wij geloven in huisvesting die van nok tot nerf duurzaam is. We voegen waarde toe voor de gebruiker, de omgeving én de lange duur. Toekomstvastwaarde, noemen we dat. Om huisvesting voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst.

Bezoekers hingen hun antwoorden op in de grote boom op de stand van Heijmans, Hiermee kon een inspiratiesessie met Maarten van Soest, ecoloog bij Heijmans, gewonnen worden. Maarten deelt in deze sessie op locatie hoe je als organisatie de natuur dichterbij brengt door verbeteringen aan te brengen in je huisvesting en leefomgeving.

Gewonnen?

De winnaars van deze inspiratiesessie zijn:

  • Claire van den Broek, van Impact Institute met het antwoord: "Eerst weten wat de echte kosten en opbrengsten zijn van vastgoed zodat je daarop kunt sturen. Dat is voor mij toekomstvastwaarde."
  • Marco Wiskamp, van Dunea met het antwoord: "Zorgen voor de juiste omstandigheden in een bedrijf om zo te borgen dat kennis en expertise blijft, om je primaire proces geborgd te houden. Dat is voor mij toekomstvastwaarde."

Gefeliciteerd!

Over de inspiratiesessie met een ecoloog van Heijmans

Maarten van Soest, ecoloog bij Heijmans, komt op locatie en beoordeelt de natuurlijkheidsgraad van het gebouw en de leefomgeving. In deze beoordeling wordt ook de beleving van medewerkers meegenomen. Vervolgens geeft Maarten gerichte tips en aanwijzingen hoe de desbetreffende organisatie het gebouw en de omgeving natuurinclusiever kan maken. Zowel het interieur van het gebouw als het exterieur en de omgeving worden meegenomen, zodat de natuurbeleving optimaal verbeterd kan worden. De tips deelt Maarten in een sfeerimpressie en stappenplan om als gebouweigenaar of –beheerder gericht aan de slag te kunnen gaan.

Niet gewonnen, maar wel geïnteresseerd in een inspiratiesessie of toekomstvastwaarde? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op