Wensen worden vervuld

De kans op een gratis, sprookjesachtige vakantie. Dat is wat Villa Pardoes biedt aan gezinnen met een ernstig ziek kind. Een uitbreiding van acht naar twaalf vakantiewoningen zorgt ervoor dat straks nog meer kinderen een weekje alles kunnen vergeten en alleen maar hoeven te genieten.

  • Kaatsheuvel
  • 2015
  • 1,6 miljoen
  • Stichting Villa Pardoes

Vijf keer bijzonder

  1. Een sprookje

    Een sprookje

    De korte sluiting wordt meteen benut voor een interne verbouwing. Waaronder het creëren van meer zitruimte in de centrale hal voor het toenemende aantal gasten, het verplaatsen van enkele speeltoestellen en een spiltrap.

  2. Er was eens een Slakkenhuys..

    Er was eens een Slakkenhuys..

    Het bestaande deel van Villa Pardoes heeft de vorm van een slakkenhuis, met zelfs een slakkenspoor in de gietvloer. Door de vorm van een bloem, is geen één lijn recht bij de uitbreiding van circa 1770 m2 bruto oppervlakte. Ontwerpen en bouwen met BIM is dan ook een must.

    Tags

  3. Snelle doorbraak

    Een lange wachtlijst voor de Villa vraagt dat de vakantiewoningen met minimale overlast, binnen negen maanden gebouwd werden. De doorbraak naar het slakkenhuis werd pas negen weken voor oplevering uitgevoerd. Alleen in die periode was de Villa gesloten voor gasten.

  4. Optimale rolverdeling

    Optimale rolverdeling

    Er wordt zo kostenefficiënt mogelijk samengewerkt met andere betrokken sponsorpartijen. Heijmans coördineert het verplaatsen van de kiosk in de tuin. De Villa schakelt rechtstreeks met de originele bouwer van de kiosk voor de uitvoering waardoor opslagen vermijd worden.

  5. 15 jaar samen

    Dat is hoe lang Villa Pardoes inmiddels bestaat en samenwerkt met Heijmans. We bouwden de oorspronkelijke Villa en voerden tussentijds met regelmaat kleine verbouwingen uit. Ook als sponsor draagt Heijmans de stichting een warm hart toe.

In beeld

Rondleiding
Rondleiding
Rondleiding Vernieuwde Villa Pardoes