Skip to content
talentencampus-sibeliuspark-oss-heijmans.jpg
Thuis voor talent

Talentencampus, Oss

11 juli 2019
Oss
2014-2024
17 miljoen
Gemeente Oss

Een plek waar onderwijs, het bedrijfsleven, sport en ontspanning samen komen. Talentencampus – Sibeliuspark omvat het allemaal én nog meer. Van een leer-werkomgeving rond het stadion van FC Oss, een fitnessclub met 55 hotelkamers tot 268 nieuwe woningen nabij een parkachtig gebied.

Vijf keer bijzonder

1. Groei

Een nieuwe thuisbasis voor afdeling Zorg en Welzijn van het ROC de Leijgraaf, de VMBO-directie van Het Hooghuis en diverse bedrijven. De Talentencampus verkleint de afstand tussen onderwijs en werkgevers en draagt zo bij aan de groei van de Osse economie.

2. Sport en spel

Ook is er volop aandacht voor sport en ontspanning. Een nieuwe sporthal, zwembad, fitness-ruimte met horecavoorzieningen, tennispark en clubgebouw voor voetbalvereniging SV TOP en businessclub met skyboxen voor FC Oss.

3. Duurzame energie

Een WKO-installatie voorziet de gebouwen van duurzame energie. Als resultaat kan de opdrachtgever aanspraak maken op diverse subsidieregelingen.

4. Voetbal en design

Voetbal en design in een adem? Hier wel. De gevel het stadion van Fc Oss, met daarin de nieuwe kantine van SV TOP, bestaat uit een pixelachtige afbeelding. Daarnaast valt het centraal gelegen voetbalpark op door het kleurrijke, speelse ontwerp. En het feit dat het 24/7 open zal zijn. Uniek in Nederland.

5. Samen

Het diverse karakter van Talentencampus – Sibeliuspark vraagt om een bijdrage van verschillende disciplines binnen Heijmans. Zoals de aanleg van sportvelden en bestrating, maar ook de ontwikkeling en bouw van woningen en winkel/kantoorruimte. Een gezamenlijke inspanning dus.

Neem contact met ons op