Natuur en avontuur

Avontuurlijk wonen, midden in de natuur. Het kan in Parijsch. Een nieuwe wijk nabij het waterrijke natuurlandschap van Culemborg. Heijmans realiseert er 1000 nieuwbouwwoningen in 10 jaar tijd. Eén groot gebied, met afzonderlijke kleine buurtjes.

 • Culemborg
 • 2016-2026

Vijf keer bijzonder

 1. De wijk van avontuur

  De wijk van avontuur

  Parijsch bestaat uit afzonderlijke buurtjes met ieder hun eigen karakter, avontuurlijk met elkaar verbonden. Door groen, wild gras, water en hier en daar zelfs rondlopende schapen en kippen.

  Tags

 2. Blijven ontwikkelen

  Blijven ontwikkelen

  Maar liefst 10 jaar lang werken we in Culemborg. Hierdoor kunnen we investeren in de ontwikkeling van het gebied, blijven sturen op kwaliteit en Parijsch een aantrekkelijke wijk maken voor allerlei soort doelgroepen. Ook buiten Culemborg.

 3. Gezond leven

  In de buurtjes, met een gemeenschappelijke moestuin, boomgaard en erf, pluk je zo een appeltje van de boom. Het draait in Parijsch om puur, gezond en duurzaam leven.

 4. Het Atelier

  Het Atelier

  Aan de rand van het weiland aan de Prijsseweg is Het Atelier verrezen. Een informatiecentrum, als showroom van duurzame bouwmaterialen, waar nieuwe woonconcepten ontstaan en toekomstige bewoners elkaar alvast ontmoeten.

  Tags

 5. De natuur als speeltuin

  In Parijsch draait het om buitenleven en contact met de natuur. Slingerende paadjes langs water en groen bieden je uitzicht op het omliggende rivierenlandschap. Je vindt er plekjes om te picknicken, ravotten of om lekker tot rust te komen.

In beeld