Bouwen aan vakantievreugde

Vakantiepark Noordzee Résidence in Cadzand-Bad is een droomlocatie voor kustgenieters. Een vakantiepark met 450 recreatiehuizen en een centrumvoorziening in een prachtig duinlandschap. De klus is in recordtempo geklaard. De gasten? Die genieten als beloofd van een heerlijke vakantie.

 • Cadzand-Bad
 • 2011-2013
 • Arcus Projectontwikkeling

Vijf keer bijzonder

 1. Recordtijd

  Recordtijd

  Vijf huizen per week opleveren is al heel goed. Laat staan 12, zoals in Cadzand-Bad. Het is de kracht van een uitgekiend voorbereidingstraject, strak projectmanagement en een geëngageerd bouwteam die dit mogelijk maken.

  Tags

 2. Dubbelop

  Dubbelop

  De logistiek van dit project is boeiend. Werken met twee bouwstromen levert dubbele verkeersbewegingen en bevoorrading van goederen. Ook de personeelsinzet is enorm. Hier voerde Heijmans de dagelijkse regie over circa 400 toegewijde vaklieden.

 3. Geen eenheidsworst

  Prefab en toch is geen huis hetzelfde: Heijmans bouwt huizen voor vier tot en met zestien personen, voor huurders en kopers met persoonlijke woonwensen. De huizen hebben een hoog afwerkingsniveau en variëren van gevels met stucwerk in pasteltinten tot gemetselde gevels.

  Tags

 4. Van krimp naar kans

  Van krimp naar kans

  De komst van het recreatiepark in Cadzand-Bad betekent groei voor krimpende regio’s zoals Zeeland. Bewust is samenwerking gezocht met regionale ondernemers bij het plan. Het aanzien van de badplaats stijgt en de aantrekkingskracht op de toeristische sector neemt toe.

 5. Behoud kustkarakter

  Bouwen in het duingebied vraagt om bewust omgaan met de ruimtelijke schoonheid. In recreatiepark Cadzand-Bad zijn cultuur en identiteit van het gebied op natuurlijke wijze in het plan ingebed.

  Tags

Sfeerimpressie
Sfeerimpressie
Sfeerimpressie Noordzee Résidence