Een uitgelezen woonkans

In de nieuwbouwwijk Landgoed Driessen in Waalwijk bouwt Heijmans ‘De Leeswand’. Het project omvat 46 nieuwbouwwoningen, gebouwd volgens het Heijmans woonconcept. Dit betekent veel keuzevrijheid voor de klant en een compleet nieuw huis binnen 60 werkdagen.

 • Waalwijk
 • 2014-2016
 • 10,6 miljoen
 • Heijmans

Vijf keer bijzonder

 1. Stad & land

  Stad & land

  In de nieuwbouwwijk Landgoed Driessen bouwt Heijmans in totaal zo’n 500 nieuwe huizen. De wijk ligt niet ver van het centrum van Waalwijk en tegen natuurgebied het Slagenlandschap. Het is een plek waar stad en landschap samensmelten.

  Tags

 2. Flexibel

  Flexibel

  De basiscontouren van het huis staan vast, maar de kopers hebben veel keuze om hun huis flexibel in te delen. De huizen worden compleet opgeleverd met veel gekozen voorzieningen, zonder bijkomende kosten. Denk aan een buitenkraan, loze leidingen in alle kamers, elektra aansluitingen voor oven en wasdroger, dakkapel en vloerverwarming.

  Tags

 3. Heijmans woonconcept

  Het Heijmans woonconcept kenmerkt zich door een slim standaardisatieproces waardoor snelheid, kwaliteit en betaalbaarheid voor de klant zijn gegarandeerd. Minder zorg tijdens het proces, meer zekerheid over het eindresultaat en gunstiger prijs-/kwaliteitverhouding.

  Tags

 4. Compleet huis in 60 dagen

  Compleet huis in 60 dagen

  Dankzij een lean planning is het mogelijk om huizen te bouwen binnen 60 werkdagen. De huizen worden compleet met badkamer en keuken opgeleverd, waardoor bewoners bij wijze van spreken alleen nog de vloer hoeven te leggen en de muren te schilderen om woonklaar te zijn. De huizen worden grotendeels in de fabriek voorbereid en op de bouwplaats gemonteerd.

 5. Bijzondere kenmerken

  De huizen hebben bijzondere kenmerken, zoals tuinen van 16 meter diep, parkeren op eigen kavel en bijzondere details in de architectuur. De huizen zijn voorzien van dwars- en kruiskappen, dakkapellen, omkaderde voordeuren en verschillende gevelindelingen.

De Leeswand
De Leeswand
De Leeswand In uitvoering