Een voorspoedig herstel

Herstel en genezing gaan beter in een comfortabele en prettige omgeving. Het Laurentius ziekenhuis in Roermond verbetert het ziekenhuis door ingrijpend te renoveren aan binnen- en buitenzijde. Het resultaat is een aangenaam gebouw en interieur, waardoor herstel alle kansen krijgt.

  • Roermond
  • 2014-2017
  • 25 miljoen
  • Laurentius Ziekenhuis

Vijf keer bijzonder

  1. Nieuw leven

    Nieuw leven

    Bestaande gebouwen wordt nieuw leven ingeblazen. Nieuwbouw waar nodig, verbouwen waar kan. Eerst is het nieuwe gedeelte naast het oude gedeelte gebouwd. In 2016 start de renovatie. Stap voor stap.

    Tags

  2. Meer met minder oppervlakte

    Meer met minder oppervlakte

    Van 50.000 m² naar 40.000 m²; het nieuwe ziekenhuis wordt niet groter, maar juist kleiner en efficiënter. De oude routing maakt plaats voor simpele en heldere nieuwe routes, zodat je snel de weg kunt vinden.

  3. Hart van de bouw

    De meest technische hoogwaardige voorzieningen op één plek: de hotfloor. In dit hart van de nieuwbouw zijn de OK’s en de intensive care gevestigd. Ruimtes die moeten voldoen aan de allerhoogste hygiënische eisen en perfecte technische installaties. Dit vraagt om de gebundelde expertise van bouw en installatietechniek.

    Tags

  4. In vol bedrijf

    In vol bedrijf

    Dagelijks passeren honderden bezoekers de entree van het Laurentius Ziekenhuis. Toch wordt er gewoon door gebouwd, zonder dat iemand er last van heeft. Het ziekenhuis draait door; zeven dagen per week.

    Tags

  5. Gezonde toekomst

    De vernieuwbouw biedt het ziekenhuis een duurzame update en maakt het Laurentius klaar voor de toekomst.

In beeld

Laurentius Ziekenhuis
Laurentius Ziekenhuis
Laurentius Ziekenhuis Rondje bouwplaats