Een springlevende droombuurt

Keijzersveste is een van de nieuwbouwprojecten van Heijmans in Pijnacker. Er komt een diversiteit aan woningen en een winkelcentrum. Het inwonersaantal van de gemeente groeit fors. Dat vraagt om sturing, marktinzicht en kennis hoe samenlevingen zich ontwikkelen. Die rol vervult Heijmans.

 • Pijnacker
 • 2012-2014
 • 39 miljoen
 • Gemeente Pijnacker

Vijf keer bijzonder

 1. Kleine buurtschappen

  Kleine buurtschappen

  Grote vinex-wijken als Pijnacker gedijen pas met de inzet op vitaliteit, kleinschaligheid en signatuur. Zo’n voorbeeld is Keijzersveste. Hier komen landschap en woningen prachtig samen en maken winkels en horeca het gebied levendig.

  Tags

 2. Historie in een modern jasje

  Historie in een modern jasje

  Keijzersveste ligt, net als vroeger, aan de dorpsgracht. Het gebruik van ouderwetse materialen, zoals baksteen en keramische pannen is een bewuste keuze. De statige wandelpromenade langs de gracht, met een fraaie bomenrij, doet oude tijden herleven.

 3. Vrijheid voor iedereen

  Van starters tot en met senioren, voor iedereen is aanbod. Hier biedt het woningbouwconcept Wenswonen veel keuzevrijheid. Het flexibele casco is uniek, omdat de installatie is losgekoppeld. Zelfs tot oplevering kunnen bewoners de indeling nog veranderen.

  Tags

 4. Kleine ingrepen, grote waarden

  Kleine ingrepen, grote waarden

  Vinex-wijken worden mooier als het groen volwassen is. Groen is dus op alle niveaus in de wijk zichtbaar. Zo ook de daktuin, waar Heijmans het onderhoud voor verzorgt. Zo verblijven bewoners van Keijzersveste ook in de toekomst in een mooie en leefbare buurt.

 5. Verbindende schakel

  Keijzersveste wordt in bouwteam gerealiseerd. Binnen dit team is Heijmans coördinerend gebiedsontwikkelaar in samenwerking met de gemeente, Rondom Wonen en vastgoedinvesteerder CBRE. Delen van kennis resulteert hier in een wijk waar iedereen trots op is.

Keijzersveste
Keijzersveste
Keijzersveste Alles wat je wil weten