Oer-Hollands woonplezier

Hooghkamer in Voorhout wordt ‘allround’. Van betaalbare eengezinswoningen en sociale huur tot herenhuizen en villa’s. Genieten van het dorpse leven met Leiden, Den Haag, Amsterdam, de zee en het strand nabij. Met nu al bijna 400 woningen groeit de wijk de komende jaren tot 875 huishoudens.

 • Voorhout
 • 2012-2019
 • 55 miljoen
 • Terra Ontwikkeling C.V.

Vijf keer bijzonder

 1. Standaard uniek

  Standaard uniek

  Veel van de woningen zijn en worden gebouwd volgens het Heijmans Woon Concept. Zoals 25 koopwoningen met een ruim keuzepakket aan het prachtige park en 20 uitstekend geïsoleerde corporatiewoningen. Variatie in gevelbeeld en dakvorm geven de wijk een uniek gezicht.

  Tags

 2. Duurzaam alom

  Duurzaam alom

  Duurzaamheid speelt zich niet alleen af in de woningen. Ook de openbare ruimte wordt met oog voor duurzaamheid ontworpen, waarbij het duurzaamheidspredikaat NL Greenlabel A+ wordt nagestreefd.

 3. XL en toch zuinig

  De 13 royale herenhuizen (beukmaat 6,30m) hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0 en zijn daarmee energieneutraal. Extra zonnepanelen en extra isolatie geven lage energie-lasten, met comfortabele vloerverwarming op alle verdiepingen.

 4. De natuur in

  De natuur in

  Een dagje zee is zo geregeld met de stranden van Noordwijk en Katwijk op korte afstand. Water-sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de nabijgelegen Kagerplassen. En in een oer-Hollandse winter kunnen de schaatsen aan voor één van de Molentochten.

 5. Zeer gewild

  Hooghkamer is een gewilde wijk. Niet zelden bivakkeren gegadigden ’s nachts voor de deur van de makelaar, om zichzelf te verzekeren van een woning, als nieuw aanbod in verkoop wordt gebracht.

In beeld