Vakantiepark in sprookjessfeer

“Droom de dag en droom de nacht, omarmd door natuur en sprookjespracht”. Wie kan deze betoverende woorden op de toegangspoort van vakantiepark Efteling Bosrijk niet weerstaan! Overnachten in een van de vakantieverblijven die Heijmans voor de Efteling heeft gerealiseerd is een sprookje op zich.

 • Kaatsheuvel
 • 2008-2015
 • 38 miljoen
 • Efteling

Vijf keer bijzonder

 1. Flexibel werken

  Flexibel werken

  Heijmans realiseert in twee fases 254 vakantiehuizen, appartementen en faciliteiten in een groen landschap. Al ver tijdens de bouw van fase één werd besloten om bovenop de geplande 100 huizen er 25 extra te bouwen. En dat is zonder meer gelukt.

 2. Bouwen tussen de bomen

  Bouwen tussen de bomen

  Een tikkeltje Efteling-sfeer, maar bovenal rustig bijkomen in een bosrijke omgeving. Dat krijgen de gasten van Bosrijk, na een dag vol amusement in het attractiepark. De aandacht voor het behoud van bomen is daarom heel belangrijk. Waar nodig kregen bomen een tweede leven.

  Tags

 3. Vakmanschap afleren

  Nieuwbouw in een oud jasje. Dat vraagt aanpassingsvermogen van onze bouwvakkers. In Efteling Bosrijk mag je niet netjes langs het lijntje metselen. Het moet allemaal een beetje scheef, met overvloedig cementgebruik. Als dat klaar is, gaat er een spray over, die de huisjes ouder doen lijken.

 4. Succes herhalen

  Succes herhalen

  De kunst van thematisch bouwen en decoreren blijkt in de vingers van onze bouwvakkers te zitten. Kort na het succes van fase één van Efteling Bosrijk mochten we ook fase twee van Bosrijk en de attracties Raveleijn en Aquanura bouwen.

 5. Rapportcijfer 9,2

  Voor de Efteling is een lang gekoesterde wens na jaren eindelijk in vervulling gegaan: Een eigen vakantiepark. Dan volgt dat moment van spanning. Wat vinden de gasten? “Geweldige plek!”, “Absoluut elke cent waard!” en “Kan niets tegenop!”. Zij zijn duidelijk overtuigd.

In beeld

Bosrijk
Bosrijk
Bosrijk Sprookjesachtig overnachten