Levensloopbestendig wonen

Langdurig zelfstandig kunnen wonen met zorg binnen handbereik. In een prachtige groene omgeving met veel rust maar zeker ook voldoende vertier. Dat klinkt goed. En dat is precies wat wonen in wooncomplex De Waard aan de Drunenseweg in Waalwijk is.

 • Waalwijk
 • 2015-2016
 • 4,8 miljoen
 • Casade

Vijf keer bijzonder

 1. Geïntegreerd contract

  Geïntegreerd contract

  Heijmans is geselecteerd op basis van vormgeving aan het ontwerpproces en realisatie van het project. Het contract waarin ontwerp, uitvoering, exploitatie en onderhoud nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd zijn is nog relatief nieuw in de woningbouw.

 2. Duurzaam wonen

  Duurzaam wonen

  Bij het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met de toenemende vergrijzing in de samenleving en behoefte om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid in een veilige woonomgeving staan hierbij centraal.

 3. Volledig uitgerust

  Het wooncomplex telt 44 huurwoningen. Twee- en driekamerappartementen met royale balkons en diverse indelingen die, net als de algemene ruimten, volledig zijn uitgerust voor zorgdiensten aan huis.

 4. Uitgebreide zorg

  Uitgebreide zorg

  Zorg wordt verleend in samenwerking met Stichting Schakelring. Thuis of in het nabijgelegen woonzorgcentrum Eikendonk kunnen bewoners van De Waard terecht bij een team van zorg-specialisten voor lichamelijke zorg, dementiezorg, revalidatietherapie en dagbehandeling.

 5. Groen en gezellig

  Voor een fijne wandeling kunnen bewoners terecht in een prachtige bosrijke omgeving en nationaal park De Loonse en Drunense Duinen. Om daarna te genieten van een kop koffie, lunch of een van de themamaaltijden in restaurant ’t Gulle Gemoed.

In beeld