Skip to content
Header NL 2.jpg
Heijmans: thuis in elke regio

Waar vind je ons?

Hoewel het verhaal van Heijmans ooit begonnen is in het Brabantse Rosmalen, maken we inmiddels heel Nederland een stukje beter. In bijna honderd jaar is de stratenmakerij van Jan Heijmans uitgegroeid tot wegenbouwer, bouwer van woningen, winkels en bedrijfspanden en tot ontwikkelaar van woonwijken, winkelgebieden en bedrijvenparken. Steeds groter, steeds verder. Inmiddels is Heijmans thuis in elke regio van Nederland.

Overal wil Heijmans een gezonde leefomgeving maken. We willen zorgen voor voldoende schone lucht, natuur en water. Nederland beschermen tegen wateroverlast, hitte en droogte. Mensen veilig en comfortabel laten reizen tussen A en B. En onze klanten helpen met slimme en duurzame oplossingen, zodat zij klaar zijn voor de toekomst.

Activiteiten per provincie

Wat doen we in het noorden? Aardbevingsveilig bouwen in Loppersum, de Lauwersmeerdijk in Friesland en Groningen versterken en de installaties van ziekenhuis Tjongerschans in topconditie houden bijvoorbeeld.

In het midden van Nederland werkt Heijmans onder andere aan de dijkversterking tussen Gorinchem en Waardenburg, de gebiedsontwikkelingen Parijsch en Noorderhaven, klimaatadaptief maken van Nijmegen en de campus van de Universiteit Twente beheren en onderhouden.

Hier wordt onder andere gewerkt aan de gebiedsontwikkeling van het Amsterdamse Sloterdijk en het Rotterdamse Katendrecht, nieuwe woonzorgcomplexen in Huizen en Zeewolde, duurzame bedrijventerreinen als het Distripark in Dordrecht en renovatie van het Amsterdams Medisch Centrum.

In het zuiden is Heijmans bezig met onderhoud aan regionale wegen, gebiedsontwikkelingen Willemspoort en Gasthuiskwartier, infrastructuur voor bedrijventerreinen zoals in Venlo, verduurzaming van woningen in Beek, Geleen en Eindhoven en beheer en onderhoud aan de installaties van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.