Raad van bestuur

Ton_Hillen_200px.jpg

Ton Hillen (1961), voorzitter RvB/CEO

Nederlandse nationaliteit; aangewezen als voorzitter van de raad van bestuur van Heijmans N.V. per 1 december 2016 en benoemd tot lid van de raad van bestuur van Heijmans N.V. per 18 april 2012. Is vanaf 1992 werkzaam bij Heijmans in diverse functies en was vanaf 2008 concerndirecteur Vastgoed en Woningbouw bij Heijmans. Was vóór Heijmans werkzaam bij BAM en Anton Obdeijn Projectontwikkeling.

Nevenfunctie: lid van de raad van toezicht Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK).

Hans_Janssen_200px.jpg

Hans Janssen (1967), Chief Financial Officer (CFO)

Nederlandse nationaliteit, benoemd tot lid van de raad van bestuur van Heijmans N.V. en Chief Financial Officer (CFO) per 30 oktober 2017.

Voorheen werkzaam als CFO van Mediq en in diverse financiële functies bij Unilever.

Raad van commissarissen

RvC1.jpg

Sjoerd Vollebregt (1954), voorzitter

Nederlandse nationaliteit, voormalig voorzitter van de raad van bestuur van Stork B.V. en Fokker Technologies B.V. (onderdeel van Stork). Benoemd tot lid van de raad van commissarissen in april 2015. Aftredend in 2019.

Belangrijkste nevenfuncties: lid van de raad van commissarissen van TNT, voorzitter van de advisory board Airbus Defence and Space Netherlands.

Matika_Jong_vierkant.jpg

Martika Jonk (1959)

Nederlandse nationaliteit; partner van advocatenkantoor CMS. Benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Heijmans N.V. in december 2018. Aftredend in 2023.

Belangrijkste nevenfuncties: Lid van de raad van commissarissen van N.V. Nederlandse Gasunie, lid van de raad van toezicht St. Antoniusziekenhuis Nieuwegein, lid van de raad van toezicht Catharinaziekenhuis Eindhoven.

RvC2.jpg

Pamela Boumeester (1958)

Nederlandse nationaliteit; voormalig algemeen directeur van NS Poort. Benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Heijmans N.V. in april 2010, herbenoemd in 2014 en 2018. Aftredend in 2020.

Belangrijkste nevenfuncties: lid raad van commissarissen Ordina N.V., lid raad van commissarissen Persgroep Nederland B.V., lid raad van commissarissen Jaarbeurs Utrecht, voorzitter raad van toezicht TSM (Twente School of Management), voorzitter Stichting Royal Haskoning, voorzitter raad van advies H&S Groep, lid raad van advies Faculteit Economie en Bedrijfskunde, Universiteit Groningen en Raad bij de Ondernemingskamer.

RvC3.jpg

Rob van Gelder (1945)

Nederlandse nationaliteit; voormalig voorzitter van de raad van bestuur van Heijmans N.V. Daarvoor was de heer Van Gelder gedurende 20 jaar bestuurslid van Koninklijke Boskalis Westminster N.V., waarvan ruim 13 jaar voorzitter. Benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Heijmans N.V. per 1 juli 2010 en herbenoemd in 2014 en 2018. Aftredend in 2020. Belangrijkste nevenfuncties: voorzitter raad van commissarissen Atlas Services Group.

RvC4.jpg

Ron Icke (1957), voorzitter van de auditcommissie

Nederlandse nationaliteit; voormalig voorzitter van de raad van bestuur van USG People N.V. Benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Heijmans N.V. in april 2008. Herbenoemd in 2016. Aftredend in 2020.

Belangrijkste nevenfuncties: voorzitter raad van commissarissen DPA Group N.V., voorzitter raad van commissarissen ORMIT B.V., voorzitter raad van commissarissen Orizon GmbH, lid raad van commissarissen Kas Bank N.V., lid raad van commissarissen VvAA Groep B.V., voorzitter Investment Committee Project Holland Fonds, lid raad van toezicht van het Kadaster en bestuurslid Stichting Administratiekantoor V.O.Zee, board advisor Orizon Holding GmbH, board advisor Star Group B.V., board advisor Domus Magnus Holding B.V en board advisor Partou B.V.

RvC5.jpg

Sjoerd van Keulen (1946), vice-voorzitter; voorzitter van de remuneratiecommissie en de selectie- en benoemingscommissie

Nederlandse nationaliteit; voormalig voorzitter van de raad van bestuur van SNS REAAL N.V. Benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Heijmans N.V. in april 2007. Herbenoemd in 2011 en 2015. Aftredend in 2019.

Belangrijkste nevenfuncties: lid raad van toezicht Stichting Het Wereld Natuur Fonds, lid raad van toezicht Stichting Natuur en Milieu, lid raad van toezicht PharmAccess International, lid bestuur Stichting Administratiekantoor Preferente Aandelen Randstad.