Vanaf dag één internet bij oplevering nieuwe woning

XS4ALL en Heijmans leveren standaard internet bij sleuteloverdracht

21 november 2016

Heijmans en XS4ALL gaan een samenwerking met elkaar aan om bewoners van nieuwe eengezinskoopwoningen breder te ontzorgen in hun behoefte van connectiviteit in huis. Het initiatief is voort gekomen uit SlimWonen van Heijmans waarbij bewoners de mogelijkheid hebben om hun huis te besturen, ook als ze niet thuis zijn. Voor het aansturen op afstand is een internetverbinding nodig, tot voor kort was internet direct bij oplevering niet beschikbaar.

Vanaf dag één verbonden

De samenwerking tussen Heijmans en XS4ALL speelt in op de toenemende behoefte van klanten om te worden ontzorgd. Als klanten kiezen voor een abonnement van XS4ALL hoeven zij bijvoorbeeld niet meer thuis te blijven voor de aanleg van een internetaansluiting, deze is al aanwezig bij de sleuteloverdracht. Door deze beschikbaarheid kan er vanaf dag één gelijk optimaal gebruik worden gemaakt van alles wat SlimWonen te bieden heeft zoals op afstand je verlichting en thermostaat bedienen. Het biedt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld je favoriete muziek te streamen tijdens het klussen of direct foto’s van je nieuwe huis op social media te zetten zonder mobiele datakosten.

Samenwerking Heijmans en XS4ALL

Heijmans en XS4ALL gaan een samenwerking aan van drie jaar. Gedurende deze periode wordt de behoefte van het concept getoetst. Per nieuwbouwproject wordt bekeken of, wanneer en welk aanbod voor internet bij oplevering kan worden gedaan. De eerste kopers hebben inmiddels een aanbod voor een vaste internetaansluiting ontvangen en hebben hier positief op gereageerd.