Wekelijks ‘Open Huis’ Heijmans ONE in Breda

7 oktober 2015

Heb jij belangstelling in wat de woningmarkt nog meer te bieden heeft? Kom dan eens een bezoek brengen aan de Heijmans ONE in Breda. Dit tijdelijke en verplaatsbare huis is in het leven geroepen om eenpersoonshuishoudens meer kansen te bieden op een bijzondere woonplek. Vanaf donderdag 8 oktober tussen 17.00 en 18.00 uur mag je een kijkje gaan nemen.

Heijmans ONE biedt met zijn 38 m2 kansen voor eenpersoonshuishoudens, die flexibel willen zijn in hun woonsituatie. Mensen die zich liever niet willen binden aan een hypotheek of zich voor jaren willen vastbijten aan één woonplek. Heijmans ONE is een compleet huis met keuken, sanitair, slaap-werkkamer op de vide en een eigen terras.

Het prototype van Heijmans ONE blijft tot medio november in de binnenstad van Breda staan om ervaring op te doen met de woonwensen van mensen uit de stad en de regio. De inzichten van bezoekers helpen ons gerichter onderzoek te doen naar de klantbehoeften.

image-5287441.jpg

Nina Lenting bij de Heijmans ONE in Breda. Beeld: BN DeStem

Sinds de plaatsing van Heijmans ONE in Breda wordt het huis bewoond door Nina Lenting. Zij is een van de vele jonge eenpersoonhuishoudens die moeilijk aan een passend eigen huurhuis kan komen. De Heijmans ONE staat in de historische binnenstad van Breda aan de Chassé Promenade 3. Elke donderdag tot en met 12 november tussen 17.00 en 18.00 uur staat de deur van Heijmans ONE voor u open. Als u langs komt, meldt dat dan even bij Nina via info@ninalenting.com.