Villa Pardoes heropent haar deuren

3 november 2015

Villa Pardoes heeft de eerste 12 gezinnen ontvangen in de geheel vernieuwde Villa in Kaatsheuvel. Het afgelopen half jaar heeft Heijmans de Villa van pretpark De Efteling gerenoveerd en uitgebreid van acht naar twaalf huisjes. Hierdoor kunnen nu jaarlijks maar liefst zeshonderd gezinnen met een ziek kind genieten van een week gratis vakantie.

De uitbreiding was nodig aangezien kinderartsen steeds vaker een beroep doen op Villa Pardoes, omdat een week in de Villa een energieboost geeft aan gezinnen. Met de uitbreiding is er geen sprake meer van wachtlijsten.

IMG_0979.JPG

Van de acht huisje in De Slak moesten er twee verdwijnen om de nieuwbouw (op de voorgrond) perfect te laten aansluiten.

Aanvullende wensen

De kracht van Villa Pardoes is om ook ouders de mogelijkheid te bieden elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Zo zijn er niet alleen vier nieuwe huisjes gebouwd, maar ook een nieuwe huiskamer. Voor oudere broertjes en zusjes is er een chillruimte gerealiseerd, evenals een knutselkamer en snoezelkamer. Als klap op de vuurpijl zijn twee whirlpools omgebouwd tot een echte spa. Alles gerealiseerd in samenwerking met architectenbureau Visser - Bouwman.

Heijmans en Villa Pardoes

Heijmans is trots om als bedrijf een bijdrage te hebben mogen leveren aan deze verbouwing. Heijmans en Villa Pardoes hebben een rijk verleden. Vijftien jaar geleden bouwde Heijmans Villa Pardoes in Kaatsheuvel. De jaren erna is Heijmans verantwoordelijk geweest voor het onderhoud. De vernieuwing van de villa toont aan dat Villa Pardoes en Heijmans een duurzame samenwerking nastreven.