Timmerhuis overgedragen aan Gemeente Rotterdam

5 oktober 2015

Het nieuwe kantoor van de gemeente Rotterdam in het Timmerhuis is door Heijmans opgeleverd en overgedragen aan de gemeente. Het Timmerhuis wordt straks één van de vier thuishavens van de gemeente. ln 2016 zijn dit het Stadhuis, de Librijesteeg, De Rotterdam en het Timmerhuis.

Overdracht-Timmerhuis-Heijmans-Rotterdam-2.jpg

Arjan Geelen, directeur bij Heijmans Vastgoed, en Petra Verspui van de gemeente Rotterdam bezegelen de oplevering met een symbolische overdracht van het sleutelkastje.

De plek van vooruitgang

Het Timmerhuis was de plek waar de stad na de oorlog werd bestuurd. Met de komst van appartementen, kantoren voor de gemeente en het Museum Rotterdam, is het Timmerhuis opnieuw de plek van vooruitgang. Heijmans startte in 2012 met de bouw van dit nieuwe, Rotterdamse icoon. Een bijzonder project, want Heijmans werd volledig verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw en straks ook nog 15 jaar onderhoud. Kenmerkend is de integrale aanpak waarin de disciplines Vastgoed, Woningbouw, Utiliteit en Civiel van Heijmans succesvol hebben samengewerkt om dit project te realiseren.

04_Timmerhuis_september2015_©Ossip.jpg

Komende twee maanden staan voor Heijmans in het teken van het opleveren van de 84 verschillende appartementen in Het Timmerhuis. Van alle appartementen is er nog slechts één te koop. Op vrijdag 11 december wordt Het Timmerhuis officieel geopend.