Succesvolle aandelenemissie van €13,5 miljoen

21 augustus 2013

Heijmans N.V. ("Heijmans" of de "Vennootschap") kondigt aan dat het met succes €13.5 miljoen heeft opgehaald met de uitgifte van 1.758.973 certificaten van nieuwe gewone aandelen (de "Aandelen") tegen een prijs van €7.65 per Aandeel. De Aandelen zijn geplaatst door middel van een accelerated bookbuild emissie (de "ABB") en een onderhandse plaatsing (de "Onderhandse Plaatsing") bij een grootaandeelhouder en de raad van bestuur van Heijmans.

De netto opbrengst van de aandelenemissie zal worden gebruikt voor het versterken van de balans, het behoud van strategische flexibiliteit en het creëren van commerciële bewegingsruimte.

Toewijzing van de Aandelen heeft vandaag plaatsgevonden. Betaling en levering van de Aandelen zal naar verwachting plaatsvinden op 26 augustus 2013. Naar verwachting worden op deze datum de nieuw uitgegeven Aandelen toegelaten tot de notering op Euronext Amsterdam.

Na overdracht van de Aandelen uit de ABB en de Onderhandse Plaatsing, zal het totaal aantal uitstaande Aandelen van Heijmans bestaan uit 19.348.711 Aandelen.

Kempen & Co treedt op als Sole Bookrunner voor de Emissie.