Een nieuwe GO! App

Voorbeeldgedrag beloond en meer talen

19 maart 2019

Veilig gedrag is voorbeeldgedrag. Op de Nationale Veiligheidsdag in de bouw wordt bij dit thema stilgestaan. Waar je eerst alleen onveilige situaties kon melden op de Heijmans GO!-app, is in de vernieuwde versie van de app een functie toegevoegd waarmee je véilig gedrag kunt melden. Want van veilige voorbeelden valt te leren en voorbeeldgedrag verdient een beloning.

De app en de website Geen Ongevallen zijn binnen en buiten Heijmans al jaren een groot succes. Inmiddels staat de vernieuwde GO! app live. Nieuwe functies zijn onder andere dat de projecten die het dichtst in je buurt zijn (als je je GPS aan hebt) automatisch aan je worden getoond. Er is een nieuwe knop 'meldingen' waar je vindt wat jij gemeld hebt of meldingen waar jij bij betrokken bent. Ook kun je toolboxen of ‘updates in de keet’ delen.

De app heeft niet alleen een nieuw design, hij is nu ook in het Engels, Duits én Pools te gebruiken - afhankelijk van de taal van je telefoon. Het handboek op GeenOngevallen is vertaald naar het Engels en Nederlands. Daarnaast kun je chatten of berichten versturen als je een melding hebt gedaan, met degene die je melding afhandelt. Bovendien kunnen appbezoekers Heijmans Film Infra, Heijmans Film Bouw & Techniek en GPI bekijken.

Binnenkort volgt er een extra update van de GO! App met een automatische inlog, handboek in het Pools en Duits, meer toolboxen in het Pools, Engels en Duits en een zoekfunctie.