Met de fiets over de A4 Delft-Schiedam

25 augustus 2015

Wil je het nieuwe asfalt op de A4 Delft-Schiedam testen met de fiets? Bezoekers van het Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam wordt zaterdag 5 september a.s. de mogelijkheid geboden om aansluitend aan de presentatie over het tracé A4 Delft-Schiedam te fietsen. Aankomende week krijgt de nieuwe snelweg dubbellaags zoab.

Tijdens de presentatie vertellen voorlichters van Rijkswaterstaat over de ontstaansgeschiedenis van de weg. Dit gaat terug in de tijd van Napoleon en bezoekers krijgen ook al een kijkje in de toekomst. De presentatie wordt die dag twee keer gegeven en na elke presentatie mogen 30 personen onder begeleiding over een deel van het tracé fietsen. De presentaties vinden plaats om 11.30 uur en om 13.30 uur en zijn vrij toegankelijk. Het informatiecentrum is van 11.00 uur tot 16.00 uur geopend.

Aanmelden voor presentatie met fietstocht

Er zit een beperking aan het aantal personen wat per keer over het tracé mag fietsen, daarom is het noodzakelijk om je van tevoren aan te melden via de projectsite A4 Delft Schiedam. Dit kan tot uiterlijk donderdag 3 september 14.00 uur. Let op! Vol is vol.

Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam

In het informatiecentrum lees en hoort je meer over de geschiedenis en het ontwerp van de A4 Delft-Schiedam. Voorlichters van Rijkswaterstaat en de bouwcombinatie A4All beantwoorden vragen over de aanleg van de snelweg en over specifieke thema’s zoals tunnelveiligheid en geluidsschermen. Ook de verschillende constructies in het tracé, zoals de landtunnel en het eco-aquaduct, komen in het informatiecentrum aan bod. Vanaf de uitkijkheuvel zijn de werkzaamheden op het bouwterrein te overzien. Het informatiecentrum is al door circa 20.000 mensen bezocht.

Bron: Rijkswaterstaat