Instagram-tour Timmerhuis Rotterdam

30 september 2014

Het hoogste punt van Het Timmerhuis in Rotterdam is bereikt, de gevel is bijna dicht en de hijskraan wordt binnenkort afgebroken. Een ideaal moment om nog een keer exclusief door het gebouw te gaan dwalen. Na de succesvolle tour eerder dit jaar, nodigen Heijmans en Instawalk010 wederom 10 fanatieke Instagrammers uit om mee op tour te gaan door dit icoon in aanbouw. Je krijgt een unieke, laatste kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de bouwplaats en te genieten van het prachtige uitzicht.

Timmerhuis-Instagram-tour.jpg

10 Instagrammers

Wij zoeken maximal 10 Instagrammers die samen met Heijmans en Instawalk010 op vrijdag 17 oktober van 14:30u – 17:00u over de bouwlocatie willen dwalen. Uiteindelijk met één doel: mooie beelden vastleggen met Instagram van de nieuwbouw én het bestaande, monumentale pand.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor de Instagram-tour op vrijdag 17 oktober. We selecteren 10 Instagrammers op basis van hun Instagram-portfolio. We zoeken mensen met een scherpe blik. Aanmelden kan t/m donderdag 9 oktober. Vrijdag 10 oktober maken we de personen bekend die met ons op tour gaan!

<<INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK>>

Bekijk hier alle beelden (400+) van de Instagram-tour eerder dit jaar.