Huismerk huizen in Waalwijk verkocht

14 juli 2014

De 17 nieuwbouwhuizen in het project 'De Leeswand' in Landgoed Driessen bij Waalwijk zijn verkocht. De huizen worden gebouwd volgens het woonconcept Heijmans Wenswonen. Naar verwachting worden de huizen in oktober opgeleverd. Heijmans heeft in Landgoed Driessen al zo’n kleine 250 huizen gerealiseerd.

Het Heijmans Woonconcept is primair bedoeld voor corporaties en (vastgoed)beleggers die goede huurhuizen aan hun portefeuille willen toevoegen. Het project Leeswand heeft bijzondere kenmerken, zoals tuinen van 16 meter diep, parkeren op eigen kavel en bijzondere details in de architectuur. De huizen zijn voorzien van dwars- en kruiskappen, omkaderde voordeuren, verschillende gevelindelingen, uitbouwopties en metselwerk met uitspringende lagen, waardoor een speels schaduweffect ontstaat.

De bouw
De bouw
De bouw Achter de schermen

Heijmans Huismerk kenmerkt zich door een slim standaardisatieproces waardoor snelheid, kwaliteit en betaalbaarheid voor de klant zijn gegarandeerd. Met de huizen in De Leeswand tonen we aan dat we volgens dit principe ook huizen kunnen realiseren voor het hogere huur- en koopsegment.

In juni zijn we gestart met de bouw van de huizen. Dat betekent dat we wederom de bouwplanning van 60 werkdagen lijken te gaan halen.