Skip to content
Heijmans_algemeen

Heijmans verzorgt onderhoud aan gebouwen DSM Delft

1 december 2022, 11:52

Heijmans Utiliteit start 1 januari 2023 met het elektrotechnisch en werktuigbouwkundig onderhoud aan de gebouwen van DSM Delft op de Biotech Campus Delft. Het komende jaar is er voor Heijmans totaal een omzet geprognotiseerd van circa 7 miljoen euro.

DSM koos onder meer voor Heijmans vanwege de veilige manier van werken. Tijdens het onderhoud moeten de werkzaamheden van DSM gewoon doorgaan. De komende drie jaar helpt Heijmans de basis op orde te brengen en verstoringen in het primaire proces te verminderen.

Aangezien Heijmans al een langere samenwerking heeft met DSM, zien de twee bedrijven veel kansen om op meerdere disciplines samen te werken en elkaar te versterkten. Het is de ambitie om een duurzame site te creëren in Delft, waarbij ruimte is voor duurzaamheid en innovatie mét oog voor de leefomgeving binnen en buiten. Zo helpt Heijmans bij de ontwikkeling van een CO2 neutrale campus, bijvoorbeeld door energiescans en innovaties als duurzamere warmte en koude door middel van bronnen in de bestaande panden.