Heijmans verricht groot onderhoud aan Zwanenburgbaan Schiphol

200 medewerkers aan de slag voor het onderhoud aan de Zwanenburgbaan

14 maart 2019

Heijmans voert tussen zondagochtend 10 maart en zondagavond 21 april geplande onderhouds- werkzaamheden uit aan de Zwanenburgbaan op Schiphol. Tijdens het groot onderhoud aan de Zwanenburgbaan worden onder andere het asfalt, markeringen, verlichting en bekabeling vervangen. Waar mogelijk wordt baanverlichting vervangen door duurzame LED-verlichting.

Ongeveer 200 medewerkers werken in verschillende ploegen 24 uur per dag om er voor te zorgen dat de Zwanenburgbaan niet langer dan strikt noodzakelijk buiten gebruik is. Gedurende de werkzaamheden wordt in totaal 170.000 m2 aan nieuw asfalt aangebracht en 100 kilometer aan nieuwe bekabeling aangelegd. Daarnaast vervangt Heijmans 1250 lampen en 400 meter goot. In deze periode zal ook al het noodzakelijke normaal onderhoud op- en om de baan worden uitgevoerd.

Na afloop van het groot onderhoud aan de Zwanenburgbaan zijn er op tien nachten in de periode van 21 april tot en met 9 mei veegwerkzaamheden gepland.

Voor meer informatie of vragen kunnen omwonenden contact opnemen met het Bewonersaanspreekpunt Schiphol (BAS). Dit kan via 020-6015555 of raadpleeg www.bezoekbas.nl.