Heijmans verbouwt jeugdcomplex PSV

26 juni 2018

PSV-sponsor Heijmans zal de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties verzorgen tijdens de verbouwing van het jeugdcomplex op De Herdgang.

De eerste voorzieningen voor de grootscheepse verbouwing zijn al getroffen, zodat naar verwachting in maart 2019 het nieuwe gebouw kan worden opgeleverd. PSV-sponsor BAM Utiliteitsbouw is de bouwkundige aannemer van het project en trekt samen op met Heijmans.

PSV_1

Arjan Hengeveld, directeur Heijmans Utiliteit en Peter Fossen, directielid van PSV.

‘Fundament voor de toekomst’

Peter Fossen, directielid van PSV, en Arjan Hengeveld, directeur Heijmans Utiliteit, ondertekenden het contract in restaurant Avant-Garde van Groeninge. Fossen: “PSV wil met het nieuwe jeugdcomplex een fundament voor de toekomst bouwen. Het gebouw wordt nog meer op topsportniveau ingericht, en het is mooi dat wij hier samen met Heijmans aan kunnen werken. Heijmans is een betrouwbare partner waarmee wij al vele jaren graag samenwerken.”

Hengeveld haakt hierop in: ”Organisaties als PSV en Heijmans hebben meer overeenkomsten dan men op het eerste gezicht zou vermoeden. Ook wij doen aan topsport, bij professionele opdrachtgevers als PSV acteren onze medewerkers op hoog niveau, alleen het speelveld is anders.”