Heijmans ONE op Provada

20 mei 2015

Heijmans ONE kan werkelijk overal staan. Dat bewijs leveren we door een van de twee woningen op Zeeburgereiland in Amsterdam tijdelijk te verhuizen naar onze stand op de Provada. Van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 juni levensecht te bewonderen in de RAI in Amsterdam.

We moeten een beetje lef tonen. Alleen zo zijn opkomende innovaties in de vastgoed- en bouwsector kansrijk voor ingrijpende verandering. Het is de noodzaak van een maatschappelijk relevante visie om als samenleving verder te komen. Kwaliteit en groei voor eigenaren, gebruikers, gebouwen en ruimte slaagt als je jezelf opnieuw durft uit te vinden en creativiteit mobiliseert.

Heijmans-ONE-Provada.jpg

Building the Business

‘(RE) Building the Business’ is het thema dat de Provada, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, dit jaar centraal stelt. Met dagthema’s als innovatie, verleiding en authenticiteit willen zij beursdeelnemers en bezoekers aan elkaar verbinden om zo te kunnen anticiperen op noodzakelijke veranderingen in de sector.

Heijmans heeft inmiddels aangetoond een vooraanstaand innovatiepartner te zijn op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en bouw. Onze samenwerking met het 3D Print Canal House, SPARK Campus en onze visie op de Smart Highway en Smart Energy zijn daarvoor aansprekende voorbeelden. Onze jongste wooninnovatie, Heijmans ONE, is tijdens de Provada het decor van het gesprek over een duurzame maatschappelijke versnelling in de sector.

Kom langs om gezamenlijke ambities te delen!

Heijmans-ONE-geplaatst-1600.jpg

De Heijmans ONE wordt van het Zeeburgereiland tijdelijk verplaatst naar de RAI voor de Provada.

Waar?

Provada Vastgoedbeurs
RAI, Europaplein 11 in Amsterdam
Hal 11, standnummer 23
provada.nl

Wanneer?

Dinsdag 2 tot en met donderdag 4 juni 2015
10.00 – 19.00 uur