ROC De Leijgraaf kiest Heijmans als onderhoudspartner

23 juli 2015

Recent heeft Heijmans het onderhoud en beheer van de werktuigbouwkundige installaties voor het ROC De Leijgraaf gegund gekregen. Het werk betreft 33.000 m2 aan onderwijsfuncties, verdeeld over vier scholen in Veghel, Uden, Oss en Cuijck. Het contract wordt aangegaan voor de duur van vier jaar met een mogelijke verlenging en start in juli 2015.

Werkzaamheden

Heijmans heeft er met het ROC De Leijgraaf een nieuwe opdrachtgever bij. Na een succesvol doorlopen kwalificatie- en aanbestedingsperiode is Heijmans uit vijf partijen gekozen.  De maatregelen tegen overlast gedurende onderhoudswerkzaamheden en de koppeling van onze werkzaamheden aan de praktijkervaring van scholieren werden als zeer positief ervaren. ROC de Leijgraaf is een moderne kennisonderneming voor Noord-Oost Brabant voor praktijkgerichte mbo-opleidingen, deeltijd HAVO en VMBO-t.

Naast preventief, curatief en correctief onderhoud worden ook projectmatige werkzaamheden uitgevoerd aan de CV-, luchtbehandelings-, koel-, drinkwater-, gas-, stoom- en WKO-installaties, droge blusleidingen en het gebouwbeheerssysteem. Zo wordt de functionaliteit van de installaties optimaal gewaarborgd.