Heijmans onderhoudspartner van de gemeente Den Haag

26 juni 2015

Op vrijdag 26 juni tekenden Pablo Hunnego, algemeen directeur van het Intern Dienstencentrum (IDC) van de gemeente Den Haag en Arjan Hengeveld, directeur Heijmans, een onderhoudscontract voor de elektrotechnische installaties van de gemeente Den Haag. Het werk start op 1 juli aanstaande.

Het contract wordt aangegaan voor twee en een half jaar, met een optie tot vier jaar verlenging. Het werk ligt verspreid over zo’n 63 gebouwen, waaronder het stadhuis en diverse kleinere stadsdeelkantoren. In totaal gaat het om 250.000 m2 BVO te onderhouden elektrotechnische installaties van de overheidsgebouwen.

Ondertekening-gemeente-Den-Haag.jpg

Pablo Hunnego, algemeen directeur van het Intern Dienstencentrum (IDC) van de gemeente Den Haag en Arjan Hengeveld, directeur Heijmans ondertekenen het onderhoudscontract.

Heijmans stuurt op prestatiegericht onderhoud op basis van Kwaliteits Prestatie Indicatoren (KPI’s). De gemeente Den Haag sprak waardering uit voor de geleverde kwaliteit in combinatie met de meest voordelige prijs. Heijmans vervult de behoefte van de gemeente met een gedegen proces van implementatie- en projectmanagement en risicobeheersing.

Heijmans werkt sinds 1998 op diverse onderhoudsonderdelen samen met de gemeente Den Haag. Duurzaamheid en besparing op onderhoudskosten met oog op de toekomst en tevredenheid van eindgebruikers is waar wij ons gezamenlijk op richten.