Heijmans aanwezig op Provada 2016

27 mei 2016

Waar woon jij morgen? Of wel, beter inzicht krijgen in de klantvraag van morgen, wordt met de groei van steden steeds belangrijker. Tijdens de Provada Vastgoedbeurs van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 juni in de Amsterdam RAI stelt Heijmans de toekomst van wonen in steden centraal. De stad is prachtig, vooral van boven. Vanuit die gedachte hebben we, zoals u van ons gewend bent, weer een bijzonder decor ontworpen en interessante sprekers gevraagd. Nieuwsgierig?

Waar woon jij morgen?

Tot 2035 stijgt naar verwachting het aantal huishoudens alleen al in de vier grote steden met bijna 250.000. Totaal levert dat nog net geen anderhalf miljoen huishoudens op (ABF Research - Primos prognose 2016). Heijmans volgt die demografische ontwikkelingen op de voet. Want hoe gaan we om met de gevolgen van steden die steeds voller worden? Welke impact heeft dat voor de kwaliteit van onze steden, zoals leefbaarheid en mobiliteit? En hoe borgen we de betaalbaarheid voor bewoners? Daarover willen we graag onze expertise delen en het gesprek met u aangaan.

Aankondiging Provada.png

Meet & Greet met wethouder Jansen en Wijsmuller

Een gezamenlijke aanpak is nodig om beter grip te krijgen op bewonerswensen en woonvisies. We nodigen daarvoor een aantal bestuurders uit die hun visie geven over de woonopgave van de toekomst van hun stad. Daarna is er tijd voor een informele ‘Meet & Greet’ met elkaar en met de wethouder. Op woensdag 8 juni ontvangen we tussen 11.00 en 11.45 uur eerst Paulus Jansen, wethouder gemeente Utrecht. Later die dag is tussen 13.00 - 13.30 uur Joris Wijsmuller, wethouder gemeente Den Haag, te gast.

In gesprek met Ingrid de Boer, directeur bestuurder Woonbedrijf in Eindhoven

Op donderdag 9 juni van 11.00 tot 12.00 uur gaan we in gesprek met Ingrid van de Boer van Woonbedrijf over de toekomst van Eindhoven. Welke uitdagingen ziet zij als directeur-bestuurder voor de stad op het gebied van wonen? Groeit de stad zo hard als burgemeester Van Gijzel schetst en hoe gaan we dat faciliteren? Debatteer u met ons mee?

Borrel

Ook borrelen tijdens de Provada doet u bij Heijmans! Gedurende de drie beursdagen kunt u vanaf 16.30 uur tot sluiting bij ons terecht voor een gezellig borrelmoment met hapjes en drankjes.

De stad beter maken

De stad is altijd in ontwikkeling, een oneindige uitdaging die ons blijft boeien. Onze betrokkenheid bij steden heeft inmiddels geleid tot bijzondere gebouwen en leefmilieus en tevreden bewoners die de stad zijn gaan omarmen. Projecten als Nieuw Crooswijk en Katendrecht in Rotterdam, Kanaleneiland in Utrecht, het HAGA-terrein in Den Haag en Het Plein in Leiden zijn daar enkele mooie bewijzen van.

Waar kunt u ons vinden?

Provada Vastgoedbeurs
RAI, Europaplein 11 in Amsterdam
Hal 11, standnummer 23
provada.nl

Dinsdag 7 tot en met donderdag 9 juni 2016, van 10.00 tot 19.00 uur.