Heijmans aan de slag voor FEI in Eindhoven

26 februari 2016

In opdracht van FEI Electron Optics B.V. verzorgt Heijmans diverse werktuigkundige, sprinkler- als bouwkundige werkzaamheden voor het HB11 Project in Acht (Eindhoven). Het project heeft te maken met het extra aanbrengen van 11 zogenaamde High Base locaties waar elektronenmicroscopen worden ontwikkeld en geproduceerd. Met de opdracht is een bedrag van ruim €300.000 gemoeid.

Heijmans zal met name werktuigkundige (luchtkanalen en bedrijfsstoffen) en bouwkundige werkzaamheden (verplaatsen van wanden, deuren en plafonds) verzorgen, waarbij ook de sprinklerinstallaties worden aangepast. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart, de oplevering vindt in april plaats.

Over FEI

FEI company is een wereldwijd opererend concern dat een groot aantal typen elektronenmicroscopen ontwikkelt, produceert en op de markt brengt. Deze toestellen zijn van groot belang voor de halfgeleiderindustrie en voor nog veel meer uiteenlopende takken van onderzoek en industrie, waaronder de nanotechnologie. Het huidige FEI is ontstaan uit een fusie van FEI en de activiteiten van Philips op het terrein van de elektronenmicroscopie.