GasTerra Energizer Award

28 november 2014

Dit jaar vindt de 6de editie van de GasTerra Energizer Award (GTEA) plaats. Deze innovatieve wedstrijd wordt georganiseerd door GasTerra en richt zich op HBO-studenten die op zoek zijn naar een uitdagende afstudeeropdracht. Ook Heijmans neemt dit jaar deel aan de wedstrijd, waarbij studenten worden uitgedaagd mee te denken over een actueel energievraagstuk.

Naast Heijmans nemen bedrijven als: Enexis, HEINEKEN, UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen) en Royal HaskoningDHV deel aan de GTEA. Naast een leerzame stageplek, maken studenten kans op een geldprijs. Uit alle inzendingen worden de tien beste studenten geselecteerd. Zij nemen het tegen elkaar op tijdens het GTEA Event op 3 juli 2015. Die dag kiest de jury een eerste, tweede en derde prijswinnaar. Zij ontvangen respectievelijk 5000, 2500 en 1000 euro.

Facebook Channel Cover.jpg

De wereld verandert in rap tempo. Fossiele brandstoffen en materialen raken op, vernieuwing is noodzakelijk. De bouw heeft de kans om al in het inrichten en ontwerpen van de gebouwde omgeving haar stempel te drukken op de toekomst. We zijn ervan overtuigt dat gebouwen niet energienotaloos of –zuinig moeten zijn, maar door slimme toepassingen energie kunnen opleveren. Aan dat perspectief wordt hard gewerkt. De betrokkenheid van jongeren en studenten om tot nieuwe ideeën te komen hoort daarbij zodat de contouren van morgen daadwerkelijk vandaag al op de tekentafel verschijnen.

Deelnemen

HBO-studenten die in de periode februari – juni 2015 afstuderen kunnen deelnemen aan de GTEA 2015. Studeer jij aan de Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL), Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Avans Hogeschool of Hogeschool Zuyd en ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Schrijf je dan nu voor 12 december 2014 in voor een afstudeerstage bij Heijmans. 

Inschrijven afstudeerstage

Je hoort uiterlijk 22 december 2014 via GasTerra of je geselecteerd bent om bij Heijmans af te studeren.