Corporatie Huis & Erf plaatst 6 Heijmans ONE's in Schijndel

6 juni 2016

De Brabantse woningcorporatie Huis & Erf gaat zes Heijmans ONE’s plaatsen in Schijndel. De corporatie stelt de verplaatsbare woningen tijdelijk beschikbaar aan mensen die voor een korte periode een huurwoning nodig hebben. Hiermee wordt de huidige, tijdelijke druk op de woningmarkt in Schijndel verlicht. De corporatie wilt snel extra woningen toevoegen om aan de vraag van nu te kunnen voldoen, maar is zich er van bewust dat de vraag in de toekomst gaat veranderen. Om die reden wordt er aan de Neerlandstraat tijdelijke, flexibele woonruimte gecreëerd. Naar verwachting worden de verplaatsbare woningen in de loop van 2016 geplaatst.

De koopovereenkomst voor de zes Heijmans ONE’s wordt dinsdag 7 juni op de Provada Vastgoedbeurs in Amsterdam ondertekend door Marcel Meulen (directeur-bestuurder bij Huis & Erf) en Jeroen de Bekker (directeur bij Heijmans Woningbouw).

Heijmans-ONE-final-2.jpg
Slideshow-4.jpg

De Heijmans ONE, mede ontworpen door Moodbuilders, is slim ingedeeld en oogt verrassend ruim. Op de begane grond is een woonkamer met vide, keuken en badkamer. Boven bevindt zich een aparte slaapkamer. Bovendien zijn de woningen zeer energiezuinig.