Bungalowpark Duynhille opgeleverd

19 december 2014

In het Zuid-Hollandse Ouddorp heeft Heijmans deze week de laatste vakantiehuizen opgeleverd van het bungalowpark Duynhille. In totaal realiseerde Heijmans hier aan de Noordzeekust binnen een jaar 205 onderhoudsarme koop-recreatiehuizen. Driekwart is opgeleverd met 0 restpunten. De huizen hebben een luxe uitstraling, maar zijn vrijwel onderhoudsvrij en geheel gebouwd in prefab beton. Ze zijn bovendien duurzaam, mede dankzij de goede isolatie en de vloerverwarming met een thermostaat die bewegingssensoren bevat.

Heijmans en aannemersbedrijf De Combi uit Rotterdam kregen de opdracht voor het project Duynhille in september 2013 van het Groene Resort, voor Roompot Vakantieparken. Eerder realiseerde Heijmans in Cadzand-Bad met succes een vakantiepark voor Roompot.

De bouw startte op 6 januari dit jaar. Vanaf week 34 werden er iedere week 12 huizen opgeleverd, in diverse uitvoeringen. De tijdige oplevering is daarmee geslaagd, ondanks dat bouwpartner De Combi zich begin dit jaar heeft moeten terugtrekken uit het project. Heijmans nam het project en alle verplichtingen naar onderaannemers naadloos over. Het vakantiepark is nu deels geopend voor publiek. Naar verwachting zal in maart 2015 het park volledig geopend zijn.