Bouw Harener Holt in Haren van start

23 juni 2015

Heijmans is in Haren gestart met de bouw van de eerste en tweede fase van project Harener Holt. Het gaat om 53 koophuizen van deelproject ‘Vandaag’. De huizen worden gebouwd volgens het Heijmans Woon Concept. Kwaliteit, duurzaamheid en vrijheid vormen hier de basis voor een identiek basisontwerp. Naar verwachting worden de huizen begin 2016 opgeleverd. Bijna alle woningen zijn verkocht.

Harenerholt

Harenerholt ligt in Haren-Noord, iets ten zuiden van de stad Groningen. ‘Vandaag’ is een van de deelprojecten in het Harener Holt. De opzet is kleinschalig, waardoor tussen de huizen het open landschap zichtbaar blijft. De sfeer en de stijl van de huizen sluit perfect aan bij de landelijke setting. De verbinding van de nieuwe buurt met het landschap is een van de kernkwaliteiten van het project.

heijmans_-_haren-vandaag_-_meidoorn_1600.jpg
Heijmans - Haren-Vandaag - Liguster - 300dpi.jpg

Woonprogramma

Heijmans ontwikkelt en bouwt rijwoningen en halfvrijstaande villa’s. Standaard hebben de huizen een royale woonkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de verdieping. Wie meer ruimte wil, kan het huis laten uitbreiden met een aanbouw op de begane grond. Een grote pui aan de achterzijde zorgt voor een optimale verbinding met de tuin. Het project ‘Vandaag’ biedt woonkwaliteit voor een brede doelgroep met name starters en jonge gezinnen.

Heijmans Woon Concept

Het Heijmans Woon Concept biedt zowel huur- als koophuizen, die onder de labels Heijmans Huismerk (huur) en Heijmans Wenswonen (koop) worden verkocht. De Wenswonen-huizen zijn rijker uitgerust met een zogeheten kooppakket. Ook kunnen kopers kiezen uit diverse opties, zoals uitbouwen, dakkapellen, dakvensters en andere indelingen. In de basis is het Heijmans Woon Concept een eenduidig basisontwerp met een gestandaardiseerde bouwmethode. Daar bovenop biedt het Heijmans Woon Concept een constant hoog afwerkingsniveau met duurzaamheid en een ontwerp-op-maat met vrijheid om het huis naar wens aan te passen.

Bekijk project