Bouw 53 woningen in Boszoom Pijnacker van start

De woningen worden volgens het Heijmans Wenswonen-concept gebouwd

24 augustus 2016

Heijmans is gestart met de bouw van 53 koopwoningen in deelplan Boszoom van de wijk Keijzershof in Pijnacker. De woningen bestaan uit verschillende typen eengezinswoningen en worden volgens het Heijmans Wenswonen-concept gerealiseerd. Inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht en kunnen naar verwachting in het voorjaar van 2017 de eerste woningen worden overgedragen aan de bewoners.

De bouw bestaat uit twee fases. Als eerste is gestart met 19 koopwoningen. In september volgen de overige 34 koopwoningen. De woningen zijn, naar een ontwerp van Inbo, verdeeld over verschillende woonblokken en kenmerken zich door een ruime indeling, vloerverwarming, zonnepanelen en een privé parkeerplaats. Daarnaast kunnen de kopers kiezen uit diverse uitbreidingsopties, zoals verschillende uitbouwen en plattegronden. De woningen bieden een oplossing voor met name doorstromers uit de regio Pijnacker, zoals Delft, Den Haag en Rotterdam, die op zoek zijn naar een woning die past bij hun nieuwe levensfase.

Heijmans Wenswonen

De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd volgens het Heijmans Wenswonen-concept. Jarenlange ervaring met het vervullen van woonwensen en slimme bouwtechnieken vormen de basis voor Heijmans Wenswonen. Daarbij kijkt Heijmans in het bijzonder naar comfort, veiligheid, personalisering en het reduceren van woonlasten. Bij Heijmans Wenswonen zie je dat terug in een complete woning met tal van uitbreidingsopties, die met een paar eenvoudige stappen naar wens kan worden samengesteld. Huisbesturing wordt standaard meegeleverd en door het gebruik van solide en duurzame technieken is een manier gevonden om een energieneutraal huis neer te zetten.

Boszoom in Keijzershof

Deelplan Boszoom in de wijk Keijzershof in Pijnacker is gelegen tussen de drie rijkswegen A4, A12 en A13, is goed ontsloten door openbaar vervoer en ligt op een steenworp afstand van Rotterdam Airport. Steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer met alle grote voorzieningen liggen vlakbij en zijn uitstekend per auto en openbaar vervoer bereikbaar. De woonwijk is een groen, ruim opgezet en duurzaam gebied. Het wordt een wijk met een exclusief karakter en een verscheidenheid aan grondgebonden koop- en huurwoningen.

Lange samenwerking

Heijmans is sinds 2005 betrokken bij de totstandkoming van Keijzershof. In samenwerking met de gemeente Pijnacker, Rondom Wonen en vastgoedinvesteerder CBRE heeft Heijmans als coördinerend gebiedsontwikkelaar tal van woningen, appartementen, voorzieningen en de aanleg van de openbare ruimte in de wijk gerealiseerd. Ook ontwikkelde en bouwde Heijmans zo’n 60 tal huur eengezinswoningen in deelplan Boszoom, volgens het Heijmans Huismerk-concept.