Achilles’29 en Heijmans werken aan nieuwe sportaccommodatie

13 september 2016

Heijmans en Achilles’29 gaan samenwerken aan een totaalplan voor de sportaccommodatie van voetbalclub Achilles’29 uit Groesbeek. Hiervoor ondertekenden beide partijen onlangs een intentieovereenkomst. In de voorliggende onderzoeksfase worden de mogelijkheden onderzocht voor de realisatie van een nieuw hoofdgebouw, hoofdtribune en overige gewenste multifunctionele voorzieningen. De partijen streven er naar om in de zomer van 2017 te starten met de realisatie van de nieuwe sportaccommodatie.

Voorzitter Achilles’29, Harrie Derks: “Wij zijn zeer verheugd met de samenwerking met een toonaangevende partner als Heijmans. Vanaf de eerste gesprekken wordt pro-actief met ons meegedacht om het gewenste eindplaatje van Sportpark De Heikant te realiseren.”
Met deze stap bouwt Achilles’29 letterlijk aan haar toekomst als betaald voetbalclub in de Jupiler League en als deelnemer aan de Eredivisie Vrouwen. Maar ook nadrukkelijk als toonaangevende amateurvereniging in de regio.

Betrokken bouwpartner

Als betrokken bouwpartner wil Heijmans een duurzame toekomst bieden voor de sport, als belangrijke functie in de samenleving. Zo verbouwden we onder meer het voetbalstadion van ADO Den Haag voor het WK Hockey 2014. Ook realiseerden we voor Hockeyclub Den Bosch een nieuwe tribune met kleedkamers, velden en veldverlichting en zijn we al jaren mede-onderhoudspartner van Feyenoord. In het Philips Stadion van PSV heeft Heijmans het Philips ArenaVision LED-systeem aangebracht, waardoor een bezoek aan het stadion een ware beleving wordt.