64 woningen voor CBRE in Leidsche Rijn

7 april 2016

Voor CBRE Global Investors is Heijmans gestart met de bouw van 64 Heijmans Huismerk eengezinswoningen in de deelwijk Grauwaart in Leidsche Rijn Utrecht. Heijmans Huismerk is een woningbouwconcept voor corporaties en vastgoedleggers in de sociale en middeldure huurmarkt. Het contract heeft een aanneemsom van circa € 8 miljoen. Naar verwachting worden de laatste huizen in december van dit jaar overgedragen aan het CBRE Dutch Residential Fund van CBRE Global Investors.

Aantrekkelijk voor gezinnen

CBRE Global Investors richt zich met deze woningen op het middeldure huursegment. De woningen worden uitgevoerd in vier verschillende woningtypes met twee woonlagen met een puntdak en drie volledige woonlagen in verschillende woonstijlen. Van knusse woningen in jaren dertig stijl tot statige panden, geïnspireerd door de 19e eeuwse bouwstijl. De combinatie van ruime woningen met standaard drie slaapkamers, een tuin en de locatie, tegenover het centrum van Leidsche Rijn, maakt de woningen aantrekkelijk voor gezinnen.

Gezond rendement

Heijmans Huismerk biedt goede woonstandaarden met een aantal keuze-opties, die aan de hand van Programma’s van Eisen van vastgoedbeleggers en corporaties zijn samengesteld. Naast zekerheid over de prijs biedt Heijmans Huismerk ook inzicht in de onderhoudskosten. Alle woningen maken gebruik van zonne-energie. Zo worden betaalbaarheid voor huurders, waardevastheid en een gezond rendement voor opdrachtgevers gecombineerd.

Heijmans Huismerk is onderdeel van het Heijmans Woon Concept. Onder die paraplu valt ook Heijmans Wenswonen, ontwikkeld voor de koopmarkt, waarbij het accent meer ligt op comfort en uitgebreide keuze-opties. Het basisontwerp en de bouwwijze zijn identiek, waardoor woningen steeds beter, sneller, betaalbaarder en klantgerichter worden ontwikkeld en gebouwd.