Skip to content
Bewoner boort in muur van Heijmans Huismerk conceptwoning in Waalwijk.jpg
In 7 stappen naar een complete huurwoning

Aan de slag

De voordelen van een vaste aanpak

De Heijmans Huismerk woningen worden vanuit een geoptimaliseerd proces ontwikkeld en gebouwd. Dit komt ten goede aan de kwaliteit, bouwsnelheid én betaalbaarheid. We noemen dat ook wel standaard maatwerk. Ontdek hoe we in 7 stappen en binnen 60 werkbare dagen naar woningen toewerken die direct verhuurklaar zijn.

Stappenplan

We maken kennis en presenteren de werking van het Heijmans Huismerk om voor jouw project rendabel conceptueel te bouwen. We geven inzicht in het proces, de rollen en de verantwoordelijkheden.

Gezamenlijk nemen we jouw wensen en eisen van de opgave door en vinden de types en variatie binnen het Heijmans Huismerk welke hier maximaal bij aansluiten. Daarbij bekijken we direct de haalbaarheid. Dat resulteert in een vroeg beeld over de ontwikkelplanning en -kosten.

We inventariseren de situatie en verkaveling. Vervolgens wordt de massa vastgesteld met aansluitend de architectuur. Voor het plan wordt een Voorlopig Ontwerp gemaakt, wat resulteert in een definitieve prijsovereenstemming en een ontwerp voor het project.

We doorlopen het ontwikkelproces tot de bouwaanvraag. Het definitieve ontwerp is gereed. In deze periode vindt ook de contractvorming plaats. Na circa 3 maanden wordt de bouwaanvraag ingediend.

De benodigde vergunningen worden geregeld en de bouwvoorbereidingen gaan van start. Na circa 6 maanden starten we met de bouw.

Altijd een feestelijk moment: de bouw gaat beginnen! De eerste woning wordt vanaf start bouw binnen 60 werkbare dagen opgeleverd. Na circa 9 maanden kan de eerste verhuurklare woning er staan! Meer lezen? Dat kan hier.

De sleutel wordt overgedragen en de beheerfase gaat van start. Door onderhoudskosten inzichtelijk te maken, weten we met welke kosten je gedurende de verhuurperiode te maken krijgt.

Verzamelde informatie wordt gebruikt om continu te verbeteren, verslimmen en verduurzamen.

Er is weinig grond beschikbaar en het is aan gemeentes om hier slim mee om te gaan. Ook voor hen levert deze samenwerking voordelen op, zoals een tijdwinst in de gemeentelijke processen.

Meer informatie over Heijmans Huismerk? Vul onderstaand formulier in.

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement