Ze zeggen dat je een huis in drie letters kunt uitdrukken: l x b x h. Wij zien dat ruimer. Ons alfabet kent ook de d van duurzaamheid, de k van kwaliteit en de v van vrijheid. Dat geldt voor elk huis binnen ons Heijmans woonconcept.

Onder die paraplu vallen Heijmans Huismerk (huren) en Heijmans Wenswonen (kopen). Hun basisontwerp is identiek: een duurzaam, goed geïsoleerd huis. Ook de bouwwijze is hetzelfde. Dat verhoogt de kwaliteit, versnelt het bouwproces en verlaagt de kosten. Landelijk werken we met vaste partners die onze taal spreken. Die van kwaliteit. Zo weten we zeker dat de lat hoog blijft liggen.

Energiezuinig

Elk huis onder de vlag van Heijmans woonconcept is energiezuinig. Uw huis is zelfs energieneutraal te maken. Dankzij een 'plug and play'-systeem zijn aanpassingen niet alleen bij de bouw maar ook later nog mogelijk.

Slimme aanpak

We schreven de v van vrijheid met een kleine letter. Eerlijk gezegd doen wij onze ontwerpers daarmee tekort. Zij bieden opvallend ruime keuzemogelijkheden. Bovendien hebben ze het zo slim aangepakt dat de bouwkosten en het (optionele) maatwerk – zoals duurzamere energietoepassingen – altijd in verhouding tot de opbrengsten voor de klant staan.

Wenswonen

De Wenswonen-huizen zijn royaler uitgerust met een zogeheten kooppakket. Een kleine greep uit de mogelijkheden: wandclosetten in toilet en badkamer, extra stopcontacten, buitenkraan en slimwonen. Ook kunnen kopers uit diverse opties kiezen, zoals aanbouwen, dakkapellen en -vensters en andere indelingen.

Projecten

Verder

Zo stijgt Heijmans woonconcept ver uit boven l x b x h. Omdat wonen verder gaat dan een duimstok. Die visie zie je terug in onze combinatie van doordachte duurzaamheid, hoog afwerkingsniveau, de uitstraling van een ontwerp-op-maat en een ruime bibliotheek met keuzemogelijkheden.

De Leeswand
De Leeswand
De Leeswand Uitgelezen woonkans