Ideaal. Geen energierekening meer. Sterker nog, je huis wekt juist meer energie op dan je nodig hebt. Heijmans BrightHouse is een concept dat we hebben uitgewerkt met Van Helmond Zuidam Architecten en AERspire waarbij zorgeloos wonen voorop staat. BrightHouse is een huis dat energie levert en eigentijds vormgegeven is. Daarmee levert het huis niet alleen een mooi plaatje op, maar ook lage lasten, gemak en comfort.

Groen gemak

Uitgangspunt is dat comfort en energiezuinigheid hand in hand moeten gaan. Het ontwerp is gebaseerd op het dagelijkse doen en laten van mensen, met veel aandacht en ruimte voor wonen-koken en slapen. Niet alleen deze plattegrond, ook de energievoorziening is gebaseerd op wooncomfort. De bezonning is optimaal zodat je huis in de winter sneller warm wordt en warmte behoudt. In de zomer is het er aangenaam en koel. En zo levert het huis energie op en is de footprint laag.

Met een intelligent Home Energy Management System helpen we de bewoners om zuinig met energie en water om te gaan. Dat doen we door informatie over het gebruik met je te delen en een persoonlijke energiecoach in te zetten. Hiermee ontstaat bewustzijn rondom energieverbruik, wat je gelijk kan toepassen in het huis zelf. Met als resultaat dat je energierekening verleden tijd is. Wonen mag je geen kopzorgen opleveren. Dus zorgen we daarvoor.