Een gebouw of gebied ontwikkelen en realiseren doe je niet alleen. Daar is samenwerking en heel veel expertise voor nodig. Dat begint al bij het plan bedenken, de grond bouwrijp maken en omwonenden betrekken bij de verandering.

Denk bijvoorbeeld aan de transformatie van het Wijnhaven-gebied midden in Den Haag. Nu nog enkele verouderde ministeries, straks een spetterende campus, appartementen, parkeergarage en een fijne openbare ruimte. Zodat je snel en veilig van het station naar de binnenstad loopt. Geen gewoon klusje, maar een klus waarin alle kennis en kunde van bedenken, realiseren, renoveren en onderhouden nodig is.

Méér dan familie

Dat is waar Heijmans zich in gespecialiseerd heeft. Zo sterk dat we onze organisatie hierop ingericht hebben. Al onze bedrijfsonderdelen werken samen aan ingewikkelde opgaven door kennis en kunde uit te wisselen. Dat noemen we integraliteit en leidt tot winst voor klanten. Want door deze optimale samenwerking schakel je sneller, met meer kennis en kun je klanten vanuit één contactpersoon van dienst zijn.