Niet zomaar klakkeloos woningen bouwen, maar luisteren naar de behoeftes van de bewoner. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Woningbouw luistert naar die wensen; of het nu gaat over de indeling van je toekomstige woning, welke gevel je wel of niet mooi vindt of het renoveren van je woning om een bepaald energielabel te halen. Daarnaast kijken we naar hoe je, als corporatie, belegger of ontwikkelaar, je woningbouwproject zo aantrekkelijk mogelijk kan maken. Voor nu en in de toekomst.

Bekijk onze koopwoningen

Met slimme methodes en jarenlange ervaring bouwen we niet alleen woningen maar ook zorgcentra en scholen. Niet alleen nieuw, maar ook oud of een combinatie ervan. Ook wanneer meerdere functies in een gebouw samen komen draaien we onze hand niet om.

Levensduur

Naast nieuwbouw richt Woningbouw zich op herstel, verbouw en renovatie van woningen, zoals het verbeteren van energieprestaties van woningen, het renoveren van galerijen van flatgebouwen om de veiligheid te kunnen blijven garanderen. Onderhoud en service krijgen hier een steeds groter aandeel in, zo geven we garanties af voor langere periodes na (ver)bouw. Een thuis voor de langere termijn.

Stadsvernieuwing
Stadsvernieuwing
Stadsvernieuwing Waarde toevoegen aan de plek