Schades aan een autoweg, fietspad, voetpad of werkvloer kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken. Of het nou gaat om wegen, bedrijventerreinen of parkeerterreinen, Heijmans Wegpecialismen zorgt ervoor dat uw ondergrond in optimale conditie is én blijft.

Alle onderhoudstechnieken

Als wegspecialist beheersen we alle onderhoudstechnieken tot in de puntjes. Zo repareren wij scheuren, brengen we voegen en vloeistofdichte verhardingen aan en voeren we kleine beton- en asfaltreparaties uit. Daarnaast brengen we coatings aan op diverse materialen zoals asfalt, beton, hout en staal. Dit doen we op verschillende objecten waaronder parkeergarages, trappen, bordessen, bruggen en magazijnen. Zo zorgen we ervoor dat uw weg of terrein weer een nieuw leven krijgt.

klein_reserve.jpg

Innovatieve methodes

Dat Heijmans innovatie hoog in het vaandel heeft staan, blijkt uit onze vele innovaties. Zo ook op het gebied van wegonderhoud. Zoals de Brainjoint. Een verborgen, onhoorbare voegovergang die de bewegingen van een brug of viaduct opneemt en verdeeld, waarbij de asfaltdeklaag over de voeg naadloos kan worden doorgezet.

En Elastocoast dat gebruikt wordt voor kustbescherming en dijkbescherming. Het vernieuwende materiaal absorbeert de energie van inslaande golven, zodat de golfoploop over het talud wordt geremd. Daarbij biedt de open structuur van het materiaal voldoende houvast voor de aangroei en ontwikkeling van algen, zeewieren en schelpdieren en heeft het een verwachte levensduur van zeker 50 jaar. En om asfaltwegen in goede conditie te houden hebben we Airjet Sealen ontwikkeld.

airjetsealen-1600.jpg

Asfaltwegen vergen geregeld onderhoud of vervanging door hun beperkte levensduur. Dit is kostbaar en het wegverkeer ondervindt hinder van afgesloten rijstroken. Airjet Sealen is een duurzaam middel waardoor bitumen weer sterk en flexibel ofwel verjongd wordt. Met als resultaat dat noodzakelijk onderhoud met 4 tot 5 jaar uitgesteld kan worden.

Is uw wegennetwerk toe aan een onderhoudsbeurt? Neem gerust contact met ons op voor advies en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Factsheet Wegonderhoud.pdf (1,7 MB)